Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İÜ F@KÜLTELER

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İÜ F@KÜLTELER Empty İÜ F@KÜLTELER Paz Ocak 20, 2008 1:40 am

Admin

Admin
Admin

İÜ TIP FAKÜLTESİ
İstanbul Tıp Fakültesi’ne Hoş Geldiniz...
Fakültemiz asırlar öncesine uzanan tarihi ile bugüne kadar, Türkiye’nin önde gelen hekim ve bilim insanlarını yetiştirmiş, sunduğu sağlık hizmetleri ile her zaman ön sıralarda yer almış ve adından övgüyle söz ettirmiştir. Köklü öğretim, eğitim ve sağlık kuruluşu olan fakültemiz ayrıca, Çanakkale Zaferi ve Ulusal Kurtuluş Savaşı’mıza, mezunlarının ve öğrencilerinin, hem doktor, hem nefer olarak hizmet vermesinin haklı gururunu da taşımaktadır.
Fakültemiz, yaklaşık 500 öğretim üyesi, 600 araştırma görevlisi ve uzmanı, 2000 personeli ile kalite anlayışı içerisinde hizmet vermeye devam etmektedir.
İstanbul Tıp Fakültesi, ülkemizde kurulan diğer tıp fakültelerin çoğunun alt yapısını oluşturarak ‘anası’, yetiştirdiği uzmanların bu fakültelerde görev üstlenmesi nedeniyle ‘ana kaynağı’ olmuştur.
Güçlü, kaliteli, güvenilir ve bilimsel kadrosu ile uluslararası platformda edindiği saygın yeri korumaktadır.
Asıl görevini en iyi biçimde yapmanın yanı sıra, her türlü ulusal görev ve sorumlulukları üstlenen fakültemiz, çağdaş ve modern bir kurum olarak her zaman öncü ve yönlendirici ışık olmuştur.
Fakültemiz, çok sayıda mezuniyet sonrası seminerler, bilimsel toplantılar ve kongreler gerçekleştirerek, tıp camiasındaki yenilikleri ve güncel bilgileri edinme olanağı ve ayrıcalığı da sağlamaktadır.
İstanbul Tıp Fakültesi köklü tarihi, ulusal sorumluluk duygusu ve bilinci, bilimsel gücü, çağdaş ve modern hizmet anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Akademik ve idari personelimizin desteği, yetiştirdiğimiz genç hekimler ve sizlerin takdiri ile başarısını sürdürmeye devam edecektir.
Prof.Dr.Mustafa Keçer

İ.Ü.İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı

HUKUK FAKÜLTESİ

İÜ F@KÜLTELER Dekanin_mesaji2

Yeni öğretim yılında Sizlerle birlikte olmanın onurunu ve sevincini yaşıyor olmamız nedeniyle son derece mutluyuz.

Bu yıl da aramıza, 450 yeni öğrenci katılmış bulunuyor. 2007-2008 Öğretim Yılı içinde aramıza katılan yeni öğrencilerimize, Fakültemize “hoş geldiniz” diyoruz. Yeni öğrenci arkadaşlarımızın, Fakültemize kayıtları sırasında kendilerine tayin edilen akademik danışmanlarıyla ilişkiye girmelerini ve gerekli rehberlik hizmeti almalarını diliyorum. Yeni gelen öğrencilerimiz, ilk başta yabancı bir ortama katılmanın ürkekliğini yaşıyor olmalılar. Ancak, bir süre sonra, üniversite ortamının sıcaklığına alışacaklar.

Ne olursanız olun; önde gelen kimliğiniz, çağdaş hukukçu olmak olmalıdır. Çağdaş hukukçu ise, hukukun üstünlüğüne inanan, laik ve demokratik Cumhuriyeti özümseyen ve insan haklarının yorulmaz savunucusu olan kişidir. Bu anlamda, çağımızda demokratik düzenlerin temelini oluşturan ana değerler, demokrasi ile laiklik ve insan haklarıdır. Günümüzde Türk toplumuna dayatılmak istenen Anayasa Taslağı ise, belirtilen değerlerden uzaktır. Devamı...

https://sanalfrm.catsboard.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-