Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

garip yaratıklar...

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1garip yaratıklar... Empty garip yaratıklar... Çarş. Ocak 23, 2008 4:04 am

Admin

Admin
Admin

bir gün annem dışarı 4 saatliğine çıktı ben evde yalnızım baktığım saat geç hiç uyurmuyum açtım televizyondan bir korku filimi izledim bitince koltuktan kalkıp yatağıma giderken oda ne bir eşek kafası bana bakıyo sonra geri kalanı geldi ben birden koltuğa ve birden koltuğun yanından koskocaman bir şey ama boyu 1 70 gözleri bir insanın gözlerine göre çok anormal ve yüzü ben beyaz bişey ama bayan korkudan tüylerim diken diken diken oldu tam salonda gidecem boyu 180 olan bişey önümde belirdi bir çığlık tım bir çığlık daha doğrusu atamadım çünkü tacak halim kalmamıştı ötylece kelime işadet getirerek koştum odama bide ne göreyim kapımın yanından şalver ver üztünde öyle biri geçti annemin odasına gitti annemin odasına baktığımda annemin yatağında uzanmış bişey hemde çok uzun yani hemen odayı kapatım ve yatağıma girdim bide ne göreyim bişey kapının üstünde dikilmiş hemen yatağıma girdim kardeşimin resmine baktım birden kardeşimin resmi şekil değiştiriyor ve yatağına bakıncada yatağında uzanmış bişey korkudan bayıldımışım çünkü o kadar yakınki uyandığımda tabi gece yarısı annem eve gelmiş bişey görmemiş neyse ben gece yarısından 1 2 saat sonra uyandım bide ne göreyim bişey elini gözümün önüne sokmuş oynatıyo ilk önce kendi koluma baktım biri sağımda biri solumda elin bağlandığı kola baktım up uzun birden bir çığlık atım ama bu sefer rahat rahat yani apartmanı uyandırmaya yetecek kadar ve o eleri yukarı atım o sırada annem geldi ve eler yok oldu anneme anne kabus gördüm dedim çünkü beni bir pisikolağa götürür diye korktum işte o ngünden beri aklımdan hiç çıkmıyolar ve tabi kabuslarımdan da

https://sanalfrm.catsboard.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-