Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

N-GAGE OYUNLARININ TANITIMI (ELDER OF SCROLLS(NEW!!!!)

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Admin

Admin
Admin

ANITIMLAR TAMAMEN BANA AİTTİR.

SONİC

YAPIMCILARI:Nokia, Sonic Team
TÜRÜ:2D PLATFORMER
ÇIKIS TARİHİ:6 EKİM 2003
OYUNCU SAYISI:1
OYUNUN OYNAYIS VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAT
https://www.youtube.com/watch?v=Nyd6B3KT6dc

Oyun Oynayıs Tarzından güzel fakat oyunun grafikleri biraz daha ii olabilirdi.Karakter Seçmek oyuna bi artı fakat aynı bölümleri oynamaklada eksi puanı kazandırıyor.Ama Oynamaya Deger

PUYO POP

TÜRÜ:PUZZLE (BULMACA)
YAPIMCILARI:Nokia, Sega
OYUNCU SAYISI:1-2
ÇIKIS TARİHİ:6 EKİM 2003

OYNANABİRLİK:7
MÜZİK:5
GRAFİK:5
SES:2

Admin AÇIKLAMA:Eger Telefonda tetris oynamak istiyorsanız bu oyunu gönül rahatlıgıyla oynayabilirisiniz.Fakat Bu oyun pek tutulmasada oynanıyor hos oyun fakat bazen sıkıcı olabiliyor Grafik yönünden pek basarılı degil yani boyutundan da anlasıldıgı gibi fazla bişi beklenemez zaten fakat firmanın sega olması bu oyuna avantaj ve Game boy advance oyunu olması dahada avantajlı Eger Tetris seviyorsanız yükleyin derim oynamaya deger eger tetrisle cok az ilgileniyorsanız zamanınıza yazık derim

POCKET KİNGDOMS

YAPIMCI:Sega,Nokia
Türü:Fantasy Role Playing
Çıkıs Tarihi:24 Kasım 2004
Oyuncu Sayısı:1-Multiplayer (N-gage Arena Online)

Videosu için Tıkla

https://www.youtube.com/watch?v=dHv2mtkW6q4

PUANLAMA:

Oynayıs: 7 PUAN:6.0
Grafik:5
Ses:6

Açıklamayunun Sega tarafından gene yapılması bize artı puan ekliyor fakat gene basit grafik kullanmıs Biz segadan bunu istemiyoruz

Oyunu role playing oldugundan herkes sevmez sahsen vaktimi bosa harcadım Bu oyun Final Fantasy gibi bi oyun

Ben fazla sevmedigimden oyuna pek pozitif bakamıcam Ama oyun oynayıs yönünden cok rahat Ses olarak ii ama grafik hep unutuyor sega

Eger Final Fantasy Seviyorsanız bu oyunu gönül rahatlıgıyla oynayabilirsiniz Eger sevmiyorsanız vaktinize yazık derim ben

FİFA 2004

YAPIMCI:EA SPORTS,Exient
Türü:Football (Sport)
Çıkıs Tarihi:14 Ocak 2004
Oyuncu Sayısı:1-2

OYNAYIS VİDEOSU İÇİN ÜZERİME TIKLA

Puanlama
Oynayıs Yönünden Kontroller :6
Grafik:6
Ses:6
Oyunu Ögrenmek için Gereken Saat:Yarım Saat
Oyunun Zorlugu:Normal
Oyundan Zevk Alma:7
Müzik:5

Açıklama:Futbol sevenler için ideal bir oyun ben fazla sevmedigim için ilgilenmem ama sizin için inceledik
Eger Bir Fifa hastasıysanız oyunu siddetle tavsiye ederim ama fif 2005 varken bu biraz ne bilim oynanmaz yani siz en iisi fifa 2005 oynayın bu oyunu sallayın derim fifa 2005 2004 ten daha güzel olacagına eminim

Ama genede oynamak isterim derseniz oynayın derim o kadar kötü bi oyun degil

FİFA 2005

Yapımcı: EA Sports
Türü:Football (Sport)
Release Date: 10 Kasım 2004
Oyuncu Sayısı: 1-4 (N-gage Arena)

PUANLAMA

Oynayıs Yönünden Kontrol:8 PUAN:7.5
Grafik: 8
Ses: 8
Müzik:6
Zorluk Derecesi:Normal
Ögrenme:Yarım Saat

AÇIKLAMA:
Eger Futbol seviyorsanız bu oyunu telefonunuza deneyin derim Ama Modlar pek ii olmaz (Oyunun Orjinalini bozuyor) Fifa 2004 ten sonra bu oyun daha cok hosunuza gitcek grafik olarak ta ses olarak ta oynayıs yönünden rahatlık mükemmel bu oyunu oynarsanız bişi kaybetmezsiniz vakit bile vakti ii degerlendirmek istiyorsanız fifa 2005 oynamanızı dilerim.İİ oynamalar

SEGA RALLY

YAPIMCI:SEGA
TÜRÜ:RALLY (YARIS)
OYUNCU SAYISI:1-2
CIKTIGI TARİH:2004
PUANLAMA PUAN:4.0 (Berbat)
GRAFİK:4
SES:4
MÜZİK:3
OYNAYIS YÖNÜNDEN RAHALIK:5
ZORLUK DERECESİ:HARD
ÖGRENME:10 DAKİKA

AÇIKLAMA

Tek kelimeyle igrenç sakın oynamayın valla vaktinize yazık ya ben böle saçma sapan igrenç bi oyun görmedim oynadıgıma pişman oldum valla siz en iisi yüklemeyin Zaten Sega nedense grafikleri hep düsük tutuyor anlayamadım :S nese Yüklemeyin derim ama gene oynamak istiyorsanız sizi bilemem

TONY HAWK

Yapımcı: Nokia, Activision
Türü: Skateboarding
Çıkıs Tarihi: 13 Ekim 2003

PUANLAMA
Oynayıs Yönünden Rahatlık: 7
Grafik: 7
Ses: 8
Müzik:9
Oyunu Ögrenmek için Vakit:10 dk
Zorluk Derecesi:Hard

Oyunun Game Playi İçin Tıklat

Açıklama:Eger Skateboarding türü oyunlar seviyorsanız hele tony hawk hastasıysanız telefonunuz için en ideal oyunlardan bi tanesi %100 her telefonda bulunması gereken bir oyun Hareketler biraz az olsun ama sonuçta Tony Hawk bu oyun biraz tabi grafik olarak manyak firma zaten deli bi firma eger canınız sıkılıyorsa bu oyuna baslayın sizi zorlayacak bölümler olacak fakat cok zevkte alacaksınız valla benim ögrenmem 5 dk aldı sizinde öle bişi alması gerekir hareket olarak galiba 20 den fazla hareket olması gerekir (Hatırlamıyorum yapamadıgım kombolarda vardır ) Oyunu %100 oynayın diceksiniz ki helal olsun bu oyunu yapanlara ne vaktim harcandı ne de cnm sıkıldı diceksiniz Fakat Biraz ugrastırır onada katlanın bea 1, hadi bakalım lets go!!!!

TOMB RAİDER

Yapımcı: Nokia, Ideaworks3D
Türü: Modern Action Adventure
Çıkıs Tarihi:6 Ekim 2003

Oynayıs Yönünden Rahatlık:3 PUAN:4.7 (Berbat)
Grafik:5
Ses: 5
Müzik: 6
Ögrenmek:1 saat
Oyunun ZorluguKontrollerden dolayı) Hard

OYUNUN VİDEOSU TANITIM

AÇIKLAMA:Ne kadar Tomb Raider Sevsekte Ben bu oyunu o kadar cok ii umut ederken ne grafik ii ne de kontroller LARA LARA LARA die ölürken nokia ideaworks3d yaptıgı oyuna bak valla cok üzüldüm ne kontrol ama ileri bastın mı kız ucuyor oooo yetişemiyoz bile bi ayı öldürüyüm derken ayı beni öldürdü
Oyunun Mb bi kere cok az daha ii yapılıp Ashalpt 2 grafiklerini kullanabilirdi.(ACABA NEDEN?) Derim ki böle bir berbat oyun için vaktinizi ayırmaya degmez zaten oyun zor bide batarya hayatta yetmez o kadar karısık ve kontroller kötü ki oyunu oynayanlar sıkılıyorlar artık gidip pc de tomb raider 8 oynarım daha ii yani Bence beni dinleyin degmez bu oyunu oynamaya Ama gene oynamak istiyorsanız oynayın size yazııkk kısacası tek kelimeyle berbat!!!

ASHALPT URBAN GT

Yapımcı: Nokia, Gameloft
Türü: Racing
Çıkıs Tarihi:15 Kasım 2004
Oyuncu Sayısı:1-4 (N-gage Arena-Bluetooth)

PUANLAMA
Oynayıs Yönünden Rahatlık:7
Grafikler: 8
Ses: 6
Müzik:5
Oyunu Ögrenme:15 Dk
Oyunun Zorlugu:Easy (Kolay)

OYUNUN VİDEOSU

AÇIKLAMA:Nintendo Ds Lite olanlar bilir bu oyunun ne kadar kaliteli bir oyun oldugunu artık dahada yakınımızda yani n-gage lerde Ashalpt 1 in grafikleri sasırttı beni SonicN Tomb Raider Görünce Ashalpt hepsine bin basacak kadar diyebilirim Ses olarak güzel ama müzikleri pek hos degil :S
Ama Araba Yarıs oyunu tutkusuysanız Hem Ashalpt 1 oynayın Hem yakında tanıtımı olacak olan ashalpt urban gt 2 yi yükleyin her telde bulunması gereken yarıs oyunlarından bi tanesi (Colin Mc rally ve sega rally salla )

Bence Hiç Vakit Kaybetmeden Oynayın Derim Bu oyunu Kaçıranlar kesin oynayın NFS Tutkunları Uzakta aramayın bakın artık o küçücük tellerde polisten kaçmanın yarıs yapmanın modifiye yapmanın nitro kullanmamnın keyfini bide tellerde cıkarın Bu kadar diyorum Eger oynamazsanız aptallık etmiş olursunuz (bana göre tabi) KESİN OYNANACAK DEGERDE BİR OYUN

ASHALPT URBAN GT 2

Yapımcı: Gameloft
Türü: Racing
Çıkıs Tarihi:2005 4.çeyreği
Oyuncu Sayısı: 1-4 (N-gage Arena -Bluetooth)

PUANLAMA
Grafik:9
Ses:9
Oyundaki Kontroller:10
Müzik:8
Oyunu Ögrenmek:En Fazla Yarım Saat
Senaryo:Mükemmel
Oyunun Zevki:10

OYUNUN VİDEOSU

AÇIKLAMA:İşte n-gage oyunlarının top 10 listesini yer alan ve cok satan bi tane oyunlardan birisidir.Bu oyunu oynayınca aklınıza mostwanted gelebilir.Oyunun grafikleri sesleri müzikleri hepsi mükemmel olarak hazırlanmıs.Oyunun Zorluguna gelince Fazla zor degil bence bence %100 oynanması gereken bir oyun

Tebrik Ederiz Gameloft Firmasını (PSP okadar tutulmasanda mobile tutuluyor )

https://sanalfrm.catsboard.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]