[size=12]* İstediğinizi söyleyin "emniyettesiniz" dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz... <hr id=false><hr id=false>* Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur.*<hr id=false><hr id=false> Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kaçırdım. <hr id=false><hr id=false>* Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!..<hr id=false><hr id=false> * Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi''<hr id=false><hr id=false>* Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM.* <hr id=false><hr id=false>Vatandaş çok BONKÖR. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü.<hr id=false><hr id=false>.
* Artık her çocuk ZAMane çocuğu.<hr id=false> * Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen.<hr id=false><hr id=false> * KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur.<hr id=false><hr id=false> * Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR. <hr id=false><hr id=false>* Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum. *<hr id=false><hr id=false> Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç.<hr id=false> * Çok endişelendim. Bugün zam yapılmadı. Acaba hükümetin başına birşey mi geldi? * <hr id=false><hr id=false>TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular.
* Artık her çocuk ZAMane çocuğu.<hr id=false> * Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen.<hr id=false><hr id=false> * KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur.<hr id=false><hr id=false> * Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR. <hr id=false><hr id=false>* Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum. *<hr id=false><hr id=false> Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç.<hr id=false> * Çok endişelendim. Bugün zam yapılmadı. Acaba hükümetin başına birşey mi geldi? * <hr id=false><hr id=false>TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular.